Professional Web Applications Themes

Shockwave crashes system in limited user account - Macromedia Shockwave

I am having a problem with shockwave content playing on my system. I have followed every single step in this article kb403082, except for formatting my system and reinstalling windows and shockwave alone (atomic bomb option). I couldn't do step 5 completely because there is no FlexNet Licensing Service listed. The problem is that when I am in my admin account everything runs fine. When I install, play or open an application with Shockwave content (ie, Bookshelf 2000), everything plays nicely. When I log into my Limited User Account (Power User option when created) and either open Bookshelf 2000 or ...

  1. #1

    Default Shockwave crashes system in limited user account

    I am having a problem with shockwave content playing on my system. I have
    followed every single step in this article kb403082, except for formatting my
    system and reinstalling windows and shockwave alone (atomic bomb option). I
    couldn't do step 5 completely because there is no FlexNet Licensing Service
    listed.

    The problem is that when I am in my admin account everything runs fine. When
    I install, play or open an application with Shockwave content (ie, Bookshelf
    2000), everything plays nicely. When I log into my Limited User Account (Power
    User option when created) and either open Bookshelf 2000 or open a website in
    IE7 with shockwave content then the entire system freezes and I have to reboot.

    I don't understand what it is about the limited user account that is causing
    this, but it makes me believe that Shockwave needs to access some system level
    component that is blocked in a limited user account and it is causing the crash.

    Thanks for any help,
    Sashi


    Windows XP Professional SP3 (all latest updates)
    Internet Explorer 7
    NVIDIA Geforce 8800 GT (180.48 drivers)
    ASUS P5N-T Deluxe


    swsquish Guest

  2. #2

    Default Re: Shockwave crashes system in limited user account

    Wow, I just fixed my problem. I had the latest drivers for the video card, but
    NVIDIA just released a new set on the 22nd. So, I just downloaded them and
    installed the new 181.22 and that fixed it. I don't know if it was the new
    driver or just the process of installing the new driver. I wonder what would
    have happened if I reinstalled the same 180.48 drivers?

    Either way problem solved. Odd.

    swsquish Guest

Similar Threads

  1. Flash in XP Admin Account not Limited Account
    By Graeb in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 1
    Last Post: April 10th, 09:56 PM
  2. Windows XP Pro Limited User account and Shockwave not working...
    By Sean in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 0
    Last Post: September 17th, 04:52 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: July 24th, 03:34 AM
  4. Help!!limited account...
    By C.D in forum Windows Setup, Administration & Security
    Replies: 1
    Last Post: July 3rd, 11:33 PM
  5. Limited User Account Question
    By Serena in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 08:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139