Another question? rather than store everything in a static page all the information is in a database and I can use the following ASP code to display it: 'Write the HTML to display the current record in the recordset Response.Write (rsCallLog("ID")) Response.Write (" ") Response.Write (rsCallLog("Question")) Response.Write (" ") Response.Write (rsCallLog("Date")) Response.Write (" ") Response.Write (rsCallLog("Answer")) Response.Write ("
") 'Move to the next record in the recordset rsCallLog.MoveNext however this displays both the question and answer, i would like to hide the answer until a link is clicked now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot more than that I have been trying, very unsuccessully for the last day to find my answer on the web and there is nothing about making that javascript work in asp If anyone can point me in the right direction here that would be greatly appreciated Thanks [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => <41645b52$1@news.nnrp.ca> [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => C [ip] => cwhite@theatomi [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 1 [islastshown] => [isfirstshown] => 1 [attachments] => [allattachments] => ) --> > now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode > javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the > problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my > syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html > code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot more > than that[/ref] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => <41645b52$1@news.nnrp.ca> [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => Ray [ip] => [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 2 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> >>now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode >>javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the >>problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my >>syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html >>code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot more >>than that[/ref] > > >[/ref] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => <41645f96$1@news.nnrp.ca> [ref] => <41645b52$1@news.nnrp.ca> [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => C [ip] => cwhite@theatomi [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 3 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> >>>now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode >>>javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the >>>problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my >>>syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html >>>code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot >>>more than that[/ref] >> >>[/ref][/ref] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => <#XTIxq#qEHA.2888@TK2MSFTNGP14.phx.gbl> [ref] => <41645b52$1@news.nnrp.ca> <41645f96$1@news.nnrp.ca> [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => Ray [ip] => [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 4 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> >>>>now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode >>>>javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the >>>>problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my >>>>syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html >>>>code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot >>>>more than that >>> >>>[/ref][/ref] >[/ref] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => <41646b47$1@news.nnrp.ca> [ref] => <41645b52$1@news.nnrp.ca> <41645f96$1@news.nnrp.ca> <#XTIxq#qEHA.2888@TK2MSFTNGP14.phx.gbl> [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => C [ip] => cwhite@theatomi [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 5 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> Show Hide with ASP - ASP Database

Show Hide with ASP - ASP Database

Hi All It's been several years since I've done any ASP programming and I've recently been thrown back into it so I am very rusty, to say the least. I use a javascript, in regular html, you click on the link and it displays more information below: <!-- function openIt(FAQ) { showIt = doent.all(FAQ); if (showIt.style.display == "none") { showIt.style.display = "" } else { showIt.style.display = "none" } } //--> <A href="#" onclick="Javascript :openIt('Answer2'); return false;"><img src="images/plus.gif" border="0"></A>&nbsp;Another question? <DIV id="Answer2" style="display:none"> &nbsp;&nbsp;&nbsp;<img src="images/arrow_down.gif">&nbsp;Another answer!! </DIV> rather than store everything in a static page all the information is in ...

  1. #1

    Default Show Hide with ASP

    Hi All

    It's been several years since I've done any ASP programming and I've
    recently been thrown back into it so I am very rusty, to say the least.

    I use a javascript, in regular html, you click on the link and it
    displays more information below:


    <!--

    function openIt(FAQ) {
    showIt = doent.all(FAQ);
    if (showIt.style.display == "none") {
    showIt.style.display = ""
    } else {
    showIt.style.display = "none"
    }
    }

    //-->

    <A href="#" onclick="Javascript:openIt('Answer2'); return false;"><img
    src="images/plus.gif" border="0"></A>&nbsp;Another question?
    <DIV id="Answer2" style="display:none">
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;<img src="images/arrow_down.gif">&nbsp;Another answer!!
    </DIV>

    rather than store everything in a static page all the information is in
    a database and I can use the following ASP code to display it:

    'Write the HTML to display the current record in the recordset
    Response.Write (rsCallLog("ID"))
    Response.Write ("&nbsp;<b>")
    Response.Write (rsCallLog("Question"))
    Response.Write ("</b>&nbsp;")
    Response.Write (rsCallLog("Date"))
    Response.Write ("&nbsp;")
    Response.Write (rsCallLog("Answer"))
    Response.Write ("<br>")
    'Move to the next record in the recordset
    rsCallLog.MoveNext

    however this displays both the question and answer, i would like to hide
    the answer until a link is clicked

    now my porblem is this, whenever I try to integrate the show/hode
    javascript I keep getting errors and it displays nothing, I know the
    problem is with how I am coding it, there is somehting wrong with my
    syntax, I know that when you want a quote mark to be displayed as html
    code you have to double the quote mark, but I think I'm missing a lot
    more than that

    I have been trying, very unsuccessully for the last day to find my
    answer on the web and there is nothing about making that javascript work
    in asp

    If anyone can point me in the right direction here that would be greatly
    appreciated

    Thanks
    C Guest

  2. #2

    Default Re: Show Hide with ASP

    This is all client side coding. I suggest you inquire in a client-side
    group. And instead of posting all the response.write things, you should
    paste in the relevant html and javascript from a view-source of your page.

    Ray at work

    "C White" <ca> wrote in message
    news:41645b52$nnrp.ca... 


    Ray Guest

  3. #3

    Default Re: Show Hide with ASP

    Can you suggest such a newsgroup as the only ones i can see right now in
    english are the microsoft.public.inetserver.asp* ones

    Ray Costanzo [MVP] wrote: 
    >
    >
    >[/ref]
    C Guest

  4. #4

    Default Re: Show Hide with ASP

    The groups with "dhtml" in their names, or
    microsoft.public.scripting.jscript. But, it does appear that you are not
    connected directly to MS's news server, so if your news provider has
    comp.lang.javascript, that one's probably the best. I don't really visit
    the client-side groups too often, but I believe that comp.lang.javascript is
    quite active. The MS jscript group is a bit of a ghost town sometimes.

    Ray at work

    "C White" <ca> wrote in message
    news:41645f96$nnrp.ca... 
    >>
    >>[/ref][/ref]

    Ray Guest

  5. #5

    Default Re: Show Hide with ASP

    Thank you, I'll give the ms one a try

    Ray Costanzo [MVP] wrote: [/ref]
    >[/ref]
    C Guest

  6. #6

    Default Re: Show Hide with ASP

    Ray Costanzo [MVP] wrote: 

    All the more reason to send him over, Ray. If anything makes it a ghost
    town, it's a lack of new threads. Most everything over there gets prompt
    attention.



    --
    Dave Anderson, m.p.s.jscript ghost

    Unsolicited commercial email will be read at a cost of $500 per message. Use
    of this email address implies consent to these terms. Please do not contact
    me directly or ask me to contact you directly for assistance. If your
    question is worth asking, it's worth posting.


    Dave Guest

  7. #7

    Default Re: Show Hide with ASP

    And I see the thread was given attention in that group. Good! :]

    Ray at work

    "Dave Anderson" <com> wrote in message
    news:e4I%phx.gbl... 
    >
    > All the more reason to send him over, Ray. If anything makes it a ghost
    > town, it's a lack of new threads. Most everything over there gets prompt
    > attention.[/ref]


    Ray Guest

Similar Threads

  1. How to hide/show a group
    By 3Dimka in forum Macromedia Director 3D
    Replies: 4
    Last Post: March 2nd, 05:50 PM
  2. popup menus won't hide - PVII show/hide layers behaviour
    By Jonibean in forum Macromedia Dynamic HTML
    Replies: 0
    Last Post: December 29th, 08:24 PM
  3. show/hide button
    By furiousgeorge in forum Macromedia Dynamic HTML
    Replies: 1
    Last Post: July 21st, 02:33 PM
  4. Show/Hide text
    By sdoerbecker in forum Macromedia Dynamic HTML
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 02:25 PM
  5. show/hide layers
    By mickey in forum HTML & CSS
    Replies: 6
    Last Post: May 29th, 07:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •