Professional Web Applications Themes

Simple Connect Problem - Macromedia Flash Flashcom

Hello, I have created a chat application using the communication components using this tutorial [url]http://www.adobe.com/devnet/flashcom/articles/first_comm_app.html[/url] I have people list component , chat component and the simple connect component in the stage.In simple connect I have given the localhost path and instance name of other components. When I run the application the connection light TURNS GREEN indicating the connection has been established. I even have server-side script main.asc which loads the component.( load( "components.asc" );) But, my problem is what to do after that..? Because when I press on the login button of simple connect nothing happens! And also, when I ...

  1. #1

    Default Simple Connect Problem

    Hello,

    I have created a chat application using the communication components using
    this tutorial
    [url]http://www.adobe.com/devnet/flashcom/articles/first_comm_app.html[/url]

    I have people list component , chat component and the simple connect component
    in the stage.In simple connect I have given the localhost path and instance
    name of other components.
    When I run the application the connection light TURNS GREEN indicating the
    connection has been established. I even have server-side script main.asc which
    loads the component.( load( "components.asc" );)

    But, my problem is what to do after that..?

    Because when I press on the login button of simple connect nothing happens!
    And also, when I type something on the chat and enter nothing is displayed in
    the chat area.


    What may be the problem?? Any ideas???


    srirama.83 Guest

  2. #2

    Default Re: Simple Connect Problem

    Hi Sriram !!!
    U may be not passing parameters properly. U need check twice whether you have passed correct instance names or not

    Anil Golla
    anilkumar.golla Guest

  3. #3

    Default Re: Simple Connect Problem

    Hi anil!

    well it was not the problem with the instance name! well i even i am not quiet
    sure what is the problem or now can say what was the problem!
    one fine day it started working automatically, with out me doing any
    changes!!!
    Unusual right?:smile;

    srirama.83 Guest

Similar Threads

  1. Simple Connect access other Components
    By anilkumar.golla in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 0
    Last Post: January 16th, 12:45 PM
  2. Conference Simple Connect
    By bartsWeb in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 0
    Last Post: October 19th, 08:54 PM
  3. Use colour component without simple connect or chatcomponent
    By sealfanclub in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 0
    Last Post: August 31st, 03:45 PM
  4. php login and simple connect
    By giu86 in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 0
    Last Post: February 16th, 10:44 PM
  5. Simple DB connect
    By JRMc in forum PERL Modules
    Replies: 1
    Last Post: May 18th, 01:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139