Professional Web Applications Themes

Slow system 10 performance - Adobe Illustrator Macintosh

I'm running Illustrator 8x on 9.2.2 (G4, 1.50 ram). I like the additional features in Illustrator 10x, but it runs slow hesitates with every command in 9.2.2. Any suggestions?...

  1. #1

    Default Re: Slow system 10 performance

    I'm running Illustrator 8x on 9.2.2 (G4, 1.50 ram). I like the additional features in Illustrator 10x, but it runs slow hesitates with every command in 9.2.2. Any suggestions?
    Larry_Platt@adobeforums.com Guest

  2. #2

    Default Re: Slow system 10 performance

    Did you try the previous suggestions in this topic? Trashing preferences, removing Adobefnt.lst files (not Adobefnt.db), checking to see if you have the latest Carbonlib extention in your system folder (version 1.6), turning off Anti virus protection, and so on.
    Dee Holmes Guest

  3. #3

    Default Re: Slow system 10 performance

    Mr. Holmes:

    Done. done, and done. And it didn't help at all. Actually, my only complaint is with the slight (1 second) hesitation when I click on the pull-down menu. I know it sounds tick-tack, but if you work in AI all day it gets quite annoying.

    Any other suggestions?
    Larry_Platt@adobeforums.com Guest

  4. #4

    Default Re: Slow system 10 performance

    I noticed a difference in speed when I put Norton Antivirus on my Mac. Do you have it running? It is also a no-no for OSX.
    Dee Holmes Guest

  5. #5

    Default Re: Slow system 10 performance

    I also have this problem.

    I found no solution, but try keeping your files as .ai files as long as possible, as they save MUCH faster than .eps files.

    My sanity has partially retuned since I have been doing this.
    Chris_Tod@adobeforums.com Guest

  6. #6

    Default Re: Slow system 10 performance

    Chris, have you also tried deleting any unnessasary styles, brushes, symbols and swatches? That also will reduce file size.
    Dee Holmes Guest

  7. #7

    Default Re: Slow system 10 performance

    I always delete the unused colours.
    I don't use styles and i don't have the brushes palette open.
    Do I need to be doing antmore in regards those two things?

    Thanks
    Chris_Tod@adobeforums.com Guest

  8. #8

    Default Re: Slow system 10 performance

    Check it out. Open them up and see how many items are in those pallets.
    Dee Holmes Guest

  9. #9

    Default Re: Slow system 10 performance

    I have nothing in all three of those palettes.
    Chris_Tod@adobeforums.com Guest

  10. #10

    Default Re: Slow system 10 performance

    Then you're o.k. as far as that goes.
    Dee Holmes Guest

Similar Threads

  1. Slow performance of website
    By Mattastic in forum Coldfusion Server Administration
    Replies: 2
    Last Post: September 29th, 07:49 AM
  2. Slow Performance
    By John H. Miller in forum Coldfusion Database Access
    Replies: 5
    Last Post: June 16th, 05:55 PM
  3. Fireworks MX performance very slow under XP
    By gruuvebot webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Fireworks
    Replies: 14
    Last Post: September 22nd, 01:17 PM
  4. Dog, Dog slow performance
    By judith moser in forum Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3
    Replies: 6
    Last Post: August 17th, 12:48 PM
  5. Dog slow performance?
    By Chris Cox in forum Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3
    Replies: 0
    Last Post: August 5th, 11:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139