Professional Web Applications Themes

Strange Render Problem in FP 8 - Macromedia Flash Player

Hello, i've a strange problem, i've a movieclip in a scrollpane, but it doesn't render correctly when the movies first load. When i mouseover the component it renders it again and works fine. I tried it with FP 7 and it was fine, but in FP 8 it's not working well. Is there a bug in FP8 about scrollpane? here are the links; [url]http://www.advancity.net/sshot_2.jpg[/url]...

  1. #1

    Default Strange Render Problem in FP 8

    Hello, i've a strange problem,

    i've a movieclip in a scrollpane, but it doesn't render correctly when the
    movies first load. When i mouseover the component it renders it again and works
    fine.

    I tried it with FP 7 and it was fine, but in FP 8 it's not working well.

    Is there a bug in FP8 about scrollpane?

    here are the links;

    [url]http://www.advancity.net/sshot_2.jpg[/url]

    Franky Team Guest

  2. #2

    Default Re: Strange Render Problem in FP 8

    Ok, i've solved my own problem;

    when you change the scrollPane's vScrollPolicy property to "on" it renders correct.

    Thanks for help.
    Franky Team Guest

  3. #3

    Default Re: Strange Render Problem in FP 8

    Hello,

    I'm seeing the same problem but my vScrollPolicy is set to "auto" (which is
    where I want it) and setting it to "on" make no difference. Could you share
    your other scroll pane settings so I can see perhaps another difference?

    Lisa

    lkhaas Guest

  4. #4

    Default Re: Strange Render Problem in FP 8

    Just realized that this is only a problem for me in Internet Explorer 6 and not in Firefox.... Think I'll submit a bug -- but if anyone knows more I'd love to know too!
    lkhaas Guest

Similar Threads

  1. Strange Problem with XML
    By kandy71@gmail.com in forum Macromedia Flex General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: December 3rd, 01:03 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: January 20th, 08:52 AM
  3. Control Render Method Problem and the Visual Studio Designer
    By Pete in forum ASP.NET Building Controls
    Replies: 0
    Last Post: December 10th, 06:36 AM
  4. [PHP] Strange Problem
    By Philip Olson in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: July 14th, 03:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139