Professional Web Applications Themes

Strange window behaviour. - Mac Networking

I've been seeing a very weird 'bug' for a few releases now, and thought this might help anyone else having a similar issue with Mozilla. Indeed I have seen this problem as long as I can remember in OSX. Open a window and browse to a download (such as Version Tracker), then commence a longish download. I always use the standard download dialog rather than the manager. Close the main window and then try to open a new one, you can't. In fact you can't even access any menu items at all. Initially I found you had to close the ...

  1. #1

    Default Strange window behaviour.

    I've been seeing a very weird 'bug' for a few releases now, and thought
    this might help anyone else having a similar issue with Mozilla.

    Indeed I have seen this problem as long as I can remember in OSX.

    Open a window and browse to a download (such as Version Tracker), then
    commence a longish download. I always use the standard download dialog
    rather than the manager.

    Close the main window and then try to open a new one, you can't. In fact
    you can't even access any menu items at all.

    Initially I found you had to close the download, or wait until it had
    finished before you can open any new windows. However, I accidentally
    found that if you simply minimise the download dialog to the Dock, you
    can then open windows again.

    In all my searching on the Mozilla web site I haven't found any
    reference to this yet.

    --
    Andy Hewitt ** FAF#1, (Ex-OSOS#5) - FJ1200 ABS
    Honda Concerto 16v: Windows free zone (Mac G5 Dual Processor)
    http://www.thehewitts.plus.com - now online
    Andy Guest

  2. #2

    Default Re: Strange window behaviour.

    Andy Hewitt wrote: 

    Yeap, see bug 21296
    http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=21296
    riscky Guest

  3. #3

    Default Re: Strange window behaviour.

    riscky <com> wrote:

    <Snipped Text> 
    >
    > Yeap, see bug 21296
    > http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=21296[/ref]

    Ah, thanks. Well at least I found a work around for now.

    --
    Andy Hewitt ** FAF#1, (Ex-OSOS#5) - FJ1200 ABS
    Honda Concerto 16v: Windows free zone (Mac G5 Dual Processor)
    http://www.thehewitts.plus.com - now online
    Andy Guest

Similar Threads

  1. Strange behaviour by LILO
    By Doug Laidlaw in forum Linux Setup, Configuration & Administration
    Replies: 2
    Last Post: September 11th, 07:43 AM
  2. strange SQL behaviour
    By platho in forum IBM DB2
    Replies: 1
    Last Post: September 6th, 04:05 PM
  3. Very strange behaviour
    By Mark in forum AIX
    Replies: 0
    Last Post: September 1st, 04:19 PM
  4. Strange CLI behaviour
    By Frank Passek in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: August 10th, 07:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139