Professional Web Applications Themes

<system.diagnostics> error on side-by-side installation... - ASP.NET General

Hi! I am having a problem that I do not have any clue on what to do. I have tries a few obvious things... <system.diagnostics> in the main web.config file is giving configuration error on a particular machine that has both version of vs.net installed (v1.0.3705 and v1.1.4322). However it is working fine in other machines where only the latest version of vs.net is installed. I tried a few things like making userName=SYSTEM in machine.config etc. but nothing helped. There should not be any error in the code as the same code is running on other machines. Can somebody help? ...

  1. #1

    Default <system.diagnostics> error on side-by-side installation...

    Hi!

    I am having a problem that I do not have any clue on what
    to do. I have tries a few obvious things...

    <system.diagnostics> in the main web.config file is
    giving configuration error on a particular machine that
    has both version of vs.net installed (v1.0.3705 and
    v1.1.4322).

    However it is working fine in other machines where only
    the latest version of vs.net is installed.

    I tried a few things like making userName=SYSTEM in
    machine.config etc. but nothing helped. There should not
    be any error in the code as the same code is running on
    other machines.

    Can somebody help? Is it because the previous version
    needs to be removed? Any other clue will be appreciated.
    I already spent quite a bit of time on this.

    Thanks in advance
    S.K. Dutta
    S.K. Dutta Guest

  2. #2

    Default RE: <system.diagnostics> error on side-by-side installation...

    Hello S.K,

    From the problem description, I couldn't tell exactly what the error is. It is better if you could post the <system.diagnostics>
    section and detailed error message here.

    Since the problem is caused on a machine with two versions of frameworks, I also suggest you to remap asp.net with 1.1
    version of .net framework first. Please go to C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 and run aspnet_regiis.exe to
    register asp.net 1.1 again.

    If the problem still can't be resolved, please post here. Thanks very much.

    Best regards,
    Yanhong Huang
    Microsoft Online Partner Support

    Get Secure! - [url]www.microsoft.com/security[/url]
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    --------------------
    !Content-Class: urn:content-classes:message
    !From: "S.K. Dutta" <skd123gahotmail.com>
    !Sender: "S.K. Dutta" <skd123gahotmail.com>
    !Subject: <system.diagnostics> error on side-by-side installation...
    !Date: Fri, 25 Jul 2003 17:44:03 -0700
    !Lines: 24
    !Message-ID: <032001c3530f$02a44240$a601280aphx.gbl>
    !MIME-Version: 1.0
    !Content-Type: text/plain;
    ! cht="iso-8859-1"
    !Content-Transfer-Encoding: 7bit
    !X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    !X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
    !Thread-Index: AcNTDwKkOXdazRajSq2qZOsY+2OEEg==
    !Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
    !Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:162273
    !NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA14 10.40.1.166
    !X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !
    !Hi!
    !
    !I am having a problem that I do not have any clue on what
    !to do. I have tries a few obvious things...
    !
    !<system.diagnostics> in the main web.config file is
    !giving configuration error on a particular machine that
    !has both version of vs.net installed (v1.0.3705 and
    !v1.1.4322).
    !
    !However it is working fine in other machines where only
    !the latest version of vs.net is installed.
    !
    !I tried a few things like making userName=SYSTEM in
    !machine.config etc. but nothing helped. There should not
    !be any error in the code as the same code is running on
    !other machines.
    !
    !Can somebody help? Is it because the previous version
    !needs to be removed? Any other clue will be appreciated.
    !I already spent quite a bit of time on this.
    !
    !Thanks in advance
    !S.K. Dutta
    !


    Yan-Hong Huang[MSFT] Guest

  3. #3

    Default Re: <system.diagnostics> error on side-by-side installation...

    Hello Dutta,

    Sorry that my suggestion didn't help you out. Anyway I am glad to hear that the problem is resolved now. Thanks very much
    for sharing the experience in the group.

    Best regards,
    Yanhong Huang
    Microsoft Online Partner Support

    Get Secure! - [url]www.microsoft.com/security[/url]
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    --------------------
    !From: [email]skd123gahotmail.com[/email] (S.K. Dutta)
    !Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !Subject: Re: <system.diagnostics> error on side-by-side installation...
    !Date: 29 Jul 2003 05:20:02 -0700
    !Organization: [url]http://groups.google.com/[/url]
    !Lines: 73
    !Message-ID: <f5fd1cd7.0307290420.24581431posting.google.com >
    !References: <032001c3530f$02a44240$a601280aphx.gbl> <2B5dPSZVDHA.2092cpmsftngxa06.phx.gbl>
    !NNTP-Posting-Host: 68.157.158.81
    !Content-Type: text/plain; cht=ISO-8859-1
    !Content-Transfer-Encoding: 8bit
    !X-Trace: posting.google.com 1059481203 30358 127.0.0.1 (29 Jul 2003 12:20:03 GMT)
    !X-Complaints-To: [email]groups-abusegoogle.com[/email]
    !NNTP-Posting-Date: 29 Jul 2003 12:20:03 GMT
    !Path: cpmsftngxa06.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!newsfeed 00.sul.t-online.de!t-online.de!skynet.be!skynet.be!news-
    spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-01!sn-xit-05!sn-xit-09!supernews.com!
    postnews1.google.com!not-for-mail
    !Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:162944
    !X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !
    !Hi!
    !
    !Thanks for the advise. I fixed the problem by removing my project
    !completely and then reinstalling it from the sourcesafe.
    !
    !Regards
    !Dutta S.K.
    !
    !yhhuangonline.microsoft.com (Yan-Hong Huang[MSFT]) wrote in message news:<2B5dPSZVDHA.2092
    cpmsftngxa06.phx.gbl>...
    !> Hello S.K,
    !>
    !> From the problem description, I couldn't tell exactly what the error is. It is better if you could post the <system.diagnostics>
    !> section and detailed error message here.
    !>
    !> Since the problem is caused on a machine with two versions of frameworks, I also suggest you to remap asp.net with 1.1
    !> version of .net framework first. Please go to C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 and run aspnet_regiis.exe
    to
    !> register asp.net 1.1 again.
    !>
    !> If the problem still can't be resolved, please post here. Thanks very much.
    !>
    !> Best regards,
    !> Yanhong Huang
    !> Microsoft Online Partner Support
    !>
    !> Get Secure! - [url]www.microsoft.com/security[/url]
    !> This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    !>
    !> --------------------
    !> !Content-Class: urn:content-classes:message
    !> !From: "S.K. Dutta" <skd123gahotmail.com>
    !> !Sender: "S.K. Dutta" <skd123gahotmail.com>
    !> !Subject: <system.diagnostics> error on side-by-side installation...
    !> !Date: Fri, 25 Jul 2003 17:44:03 -0700
    !> !Lines: 24
    !> !Message-ID: <032001c3530f$02a44240$a601280aphx.gbl>
    !> !MIME-Version: 1.0
    !> !Content-Type: text/plain;
    !> ! cht="iso-8859-1"
    !> !Content-Transfer-Encoding: 7bit
    !> !X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    !> !X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
    !> !Thread-Index: AcNTDwKkOXdazRajSq2qZOsY+2OEEg==
    !> !Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !> !Path: cpmsftngxa06.phx.gbl
    !> !Xref: cpmsftngxa06.phx.gbl microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:162273
    !> !NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA14 10.40.1.166
    !> !X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
    !> !
    !> !Hi!
    !> !
    !> !I am having a problem that I do not have any clue on what
    !> !to do. I have tries a few obvious things...
    !> !
    !> !<system.diagnostics> in the main web.config file is
    !> !giving configuration error on a particular machine that
    !> !has both version of vs.net installed (v1.0.3705 and
    !> !v1.1.4322).
    !> !
    !> !However it is working fine in other machines where only
    !> !the latest version of vs.net is installed.
    !> !
    !> !I tried a few things like making userName=SYSTEM in
    !> !machine.config etc. but nothing helped. There should not
    !> !be any error in the code as the same code is running on
    !> !other machines.
    !> !
    !> !Can somebody help? Is it because the previous version
    !> !needs to be removed? Any other clue will be appreciated.
    !> !I already spent quite a bit of time on this.
    !> !
    !> !Thanks in advance
    !> !S.K. Dutta
    !> !
    !


    Yan-Hong Huang[MSFT] Guest

Similar Threads

  1. Time Stamp (User Side/Server Side)
    By jtoevs32 in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: July 13th, 09:47 PM
  2. flashcom: client side cant access server side
    By u_sq in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 1
    Last Post: June 28th, 09:16 PM
  3. Controls with a client side onLoad function or seting a cursor server side
    By Geoff Davis in forum ASP.NET Building Controls
    Replies: 3
    Last Post: January 15th, 03:54 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: October 17th, 07:25 PM
  5. button evet ---- server side - client side ???
    By yaya coco in forum ASP.NET General
    Replies: 1
    Last Post: July 4th, 10:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139