--> Anyone know how to make this works. thanks [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => Manou [ip] => manou53@hotmail [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 1 [islastshown] => [isfirstshown] => 1 [attachments] => [allattachments] => ) --> > Untitled Document > content="text/html; charset=iso-8859-1"> > > --> > > > > > > Anyone know how to make this works. > > thanks > >[/quote] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => Murray *TMM* [ip] => forums@HAHAgrea [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 2 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> This causes IE to think that the entire page is just a weird stylesheet. Try changing that around and see what happens. -- Murray --- ICQ 71997575 Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!) ================== [url]news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver[/url] - THE BEST WAY TO GET ANSWERS ================== [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage! [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources [url]http://www.DreamweaverFAQ.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes ================== "Manou" wrote in message news:bekmis$mbk$1@forums.macromedia.com...[quote] > Hello; > Thank you for the reply; > I did upload the page, you can try this : > [url]http://www.amasite.com/driverstest.htm[/url] > > > thanks for the reply; > Manou > >[/quote] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => Murray *TMM* [ip] => forums@HAHAgrea [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 4 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> Template and CSS Problem, Please Help - Macromedia Dreamweaver

Template and CSS Problem, Please Help - Macromedia Dreamweaver

Hello; I have problem of CSS in Template, eventhough in the DW manual says so: " You can add a Cascading Style Sheet (CSS), timeline, or behavior to a doent that is based on a template, because Dreamweaver automatically inserts an editable region in the head section of a doent." i have made a page using css that works fine, but when I made it as template and applied it to my other pages, those pages which has been updated , does not show up at all, if I remove the CSS, ( removing it from template and then apply ...

  1. #1

    Default Template and CSS Problem, Please Help

    Hello;
    I have problem of CSS in Template, eventhough in the DW manual says so:

    " You can add a Cascading Style Sheet (CSS), timeline, or behavior to a
    doent that is based on a template, because Dreamweaver automatically
    inserts an editable region in the head section of a doent."

    i have made a page using css that works fine, but when I made it as template
    and applied it to my other pages, those pages which has been updated , does
    not show up at all, if I remove the CSS, ( removing it from template and
    then apply the template to other pages) then the page show without any
    problem,

    This is the CSS code I have:

    <head>
    <!-- TemplateBeginEditable name="doctitle" -->
    <title>Untitled Doent</title>
    <!-- TemplateEndEditable --><meta http-equiv="Content-Type"
    content="text/html; cht=iso-8859-1">
    <style type="text/css">
    <!--
    td {
    text-decoration: none;
    border: none;
    }
    img {
    text-decoration: none;
    border: none;
    }

    a {
    font-family: Verdana;
    text-decoration: none;
    border: none;
    }


    ..speciallink {
    font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif;
    color: #FFFFFF;
    font-size: 14px;
    font-weight: bold;
    }

    ..speciallink A:link {
    color: #FFFFFF;
    text-decoration: none;
    }

    ..speciallink A:visited {
    color: #9933FF;
    text-decoration: none;
    }

    ..speciallink A:hover {
    color: #FFCC00;
    text-decoration: none;
    }



    ..LinkStyle {color:#ffffff;font:bold 14px Verdana, Arial, Helvetica,
    sans-serif;text-decoration:none;}
    .LinkStyle:visited {color:#FFFFFF;}

    .LinkStyle:hover {color:FFCC00;}
    .SmallStyle {color:#ffffff;font: 9px Verdana, Arial, Helvetica,
    sans-serif;text-decoration:none;}
    .BoldSmallstyle {color:#FFCC00;font:bold 9px Verdana, Arial, Helvetica,
    sans-serif;text-decoration:none;}
    </style>
    -->

    <!-- TemplateBeginEditable name="head" --><!-- TemplateEndEditable -->
    </head>


    Anyone know how to make this works.

    thanks


    Manou Guest

  2. #2

    Default Re: Template and CSS Problem, Please Help

    Manou:

    Please show me a page to which you have applied the template.

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver[/url] - THE BEST WAY TO GET
    ANSWERS
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.DreamweaverFAQ.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "Manou" <manou53hotmail.com> wrote in message
    news:bekjjm$hnm$1forums.macromedia.com...
    > Hello;
    > I have problem of CSS in Template, eventhough in the DW manual says so:
    >
    > " You can add a Cascading Style Sheet (CSS), timeline, or behavior to a
    > doent that is based on a template, because Dreamweaver automatically
    > inserts an editable region in the head section of a doent."
    >
    > i have made a page using css that works fine, but when I made it as
    template
    > and applied it to my other pages, those pages which has been updated ,
    does
    > not show up at all, if I remove the CSS, ( removing it from template and
    > then apply the template to other pages) then the page show without any
    > problem,
    >
    > This is the CSS code I have:
    >
    > <head>
    > <!-- TemplateBeginEditable name="doctitle" -->
    > <title>Untitled Doent</title>
    > <!-- TemplateEndEditable --><meta http-equiv="Content-Type"
    > content="text/html; cht=iso-8859-1">
    > <style type="text/css">
    > <!--
    > td {
    > text-decoration: none;
    > border: none;
    > }
    > img {
    > text-decoration: none;
    > border: none;
    > }
    >
    > a {
    > font-family: Verdana;
    > text-decoration: none;
    > border: none;
    > }
    >
    >
    > .speciallink {
    > font-family: verdana, arial, helvetica, sans-serif;
    > color: #FFFFFF;
    > font-size: 14px;
    > font-weight: bold;
    > }
    >
    > .speciallink A:link {
    > color: #FFFFFF;
    > text-decoration: none;
    > }
    >
    > .speciallink A:visited {
    > color: #9933FF;
    > text-decoration: none;
    > }
    >
    > .speciallink A:hover {
    > color: #FFCC00;
    > text-decoration: none;
    > }
    >
    >
    >
    > .LinkStyle {color:#ffffff;font:bold 14px Verdana, Arial, Helvetica,
    > sans-serif;text-decoration:none;}
    > .LinkStyle:visited {color:#FFFFFF;}
    >
    > .LinkStyle:hover {color:FFCC00;}
    > .SmallStyle {color:#ffffff;font: 9px Verdana, Arial, Helvetica,
    > sans-serif;text-decoration:none;}
    > .BoldSmallstyle {color:#FFCC00;font:bold 9px Verdana, Arial, Helvetica,
    > sans-serif;text-decoration:none;}
    > </style>
    > -->
    >
    > <!-- TemplateBeginEditable name="head" --><!-- TemplateEndEditable -->
    > </head>
    >
    >
    > Anyone know how to make this works.
    >
    > thanks
    >
    >

    Murray *TMM* Guest

  3. #3

    Default Re: Template and CSS Problem, Please Help

    Hello;
    Thank you for the reply;
    I did upload the page, you can try this :
    [url]http://www.amasite.com/driverstest.htm[/url]


    thanks for the reply;
    Manou


    Manou Guest

  4. #4

    Default Re: Template and CSS Problem, Please Help

    Manou:

    The problem is that you have placed the closing </style> tag for the
    embedded stylesheet INSIDE the closing comment tag -

    </style>
    -->

    This causes IE to think that the entire page is just a weird stylesheet.
    Try changing that around and see what happens.

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver[/url] - THE BEST WAY TO GET
    ANSWERS
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.DreamweaverFAQ.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "Manou" <manou53hotmail.com> wrote in message
    news:bekmis$mbk$1forums.macromedia.com...
    > Hello;
    > Thank you for the reply;
    > I did upload the page, you can try this :
    > [url]http://www.amasite.com/driverstest.htm[/url]
    >
    >
    > thanks for the reply;
    > Manou
    >
    >

    Murray *TMM* Guest

  5. #5

    Default Re: Template and CSS Problem, Please Help

    Thanks a lot,
    it works now; how silly of me h eh;
    Thanks.
    Manou


    Manou Guest

Similar Threads

  1. Template problem
    By JA in forum Adobe Indesign Macintosh
    Replies: 5
    Last Post: September 15th, 04:23 PM
  2. Halo Template Problem
    By maxpayne_01 in forum Macromedia Dynamic HTML
    Replies: 3
    Last Post: June 24th, 06:43 PM
  3. Include template problem
    By Storelv in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: October 14th, 08:42 AM
  4. Updating template problem
    By Murray *TMM* in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 13
    Last Post: July 26th, 08:25 PM
  5. template/css problem
    By Charmed1 webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 0
    Last Post: July 20th, 12:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •