Professional Web Applications Themes

"The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0 - Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3

Hi, I just installed Photoshop 7.0 on my computer. I am running XP professional. When starting it for the first time it gave a small error box stating "The parameter is invalid" I click OK and nothing happens. Tried reinstalling, same result, tried rebooting several times, same result. Imageready won't even start at all, no message just nothing. Anybody any suggestions about what to do? Thanks, Eric....

Sponsored Links
  1. #1

    Default "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    Hi,

    I just installed Photoshop 7.0 on my computer. I am running XP professional.
    When starting it for the first time it gave a small error box stating "The parameter is invalid" I click OK and nothing happens. Tried reinstalling, same result, tried rebooting several times, same result.
    Imageready won't even start at all, no message just nothing.

    Anybody any suggestions about what to do?

    Thanks,
    Eric.
    Sponsored Links
    Eric_Remijn@adobeforums.com Guest

  2. #2

    Default Re: "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    are you running on a beta version of xp? run accessories> system tools> system info. the build must be 2600 or better
    dave_milbut@adobeforums.com Guest

  3. #3

    Default Re: "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    Dave Milbut:
    As far as I know, I am not. I will have to check tonight to be sure (I am at work right now). Let's assume I am not :) any ideas?
    Eric_Remijn@adobeforums.com Guest

  4. #4

    Default Re: "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    that's the message you get when you're on a beta. maybe reinstalling will fix it up. search the forums and you should be able to come up with a couple of fixes. MOST times that's the problem, iirc, the other say 2 out of 10 have recovered with a reinstallation.
    dave_milbut@adobeforums.com Guest

  5. #5

    Default Re: "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    Ok, thanks, I will check tonight and reinstall XP with a newer version if needed.
    Eric_Remijn@adobeforums.com Guest

  6. #6

    Default Re: "The parameter is invalid" when starting Photoshop 7.0

    Indeed, I have been using a beta version of XP. Installed the newest version and voila..Photsohop works :))
    Thanks a lot for the tip!!
    Eric_Remijn@adobeforums.com Guest

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: October 19th, 01:31 PM
  2. Can't launch Acrobat7 pro "There was an error while loading the plug-in 'Comments'.Bad parameter."
    By Kenneth_L._Frakes@adobeforums.com in forum Adobe Acrobat Macintosh
    Replies: 1
    Last Post: July 21st, 09:12 PM
  3. "Invalid Text Layer" error message upon opening Photoshop 7 docs.???
    By James_Darling@adobeforums.com in forum Adobe Photoshop Mac CS, CS2 & CS3
    Replies: 7
    Last Post: May 19th, 09:38 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: August 11th, 07:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139