Professional Web Applications Themes

total newbie re compilation error message - Macromedia Flex General Discussion

:confused; trying an altered version of the small sample program in Flex, but I get the error message "Error /firstapp.mxml:3 The markup in the doent following the root element must be well-formed." Tried the online doc; no help found; here's the first 7 lines of my little 37-line version: <?xml version="1.0"?> <mx:Application xmlns:mx="http://www.macromedia.com/2003/mxml"/> <mx:Array id="traitsArray"> <mx:Object> <label>Personable</label> <data>Gets along with every type of employee</data> </mx:Object> ?? what's wrong with the 3rd line=<mx:Array id="traitsArray"> ??...

  1. #1

    Default total newbie re compilation error message

    :confused;
    trying an altered version of the small sample program in Flex, but I get the
    error message
    "Error /firstapp.mxml:3
    The markup in the doent following the root element must be well-formed."
    Tried the online doc; no help found;
    here's the first 7 lines of my little 37-line version:
    <?xml version="1.0"?>
    <mx:Application xmlns:mx="http://www.macromedia.com/2003/mxml"/>
    <mx:Array id="traitsArray">
    <mx:Object>
    <label>Personable</label>
    <data>Gets along with every type of employee</data>
    </mx:Object>
    ?? what's wrong with the 3rd line=<mx:Array id="traitsArray"> ??

    kagnu Guest

  2. #2

    Default Re: total newbie re compilation error message

    It's the first line:
    <mx:Application xmlns:mx="http://www.macromedia.com/2003/mxml"/>

    It has a tag closing slash at the end. The Application Tag must have a notmal
    full closing tag at the end of the file: </mx:Application>

    ntsiii Guest

  3. #3

    Default Re: total newbie re compilation error message

    thanks very much. i eventually found it by comparing to the supplied examples;
    ditto (1) several spaces that had crept in between the "mx: and the next thing,
    such as "Object" (2) an ampersand that needed to be &amp; and (3) some missing
    braces around the dataProvider yet inside the quotes ( !! ) .
    All working now; and i'm learning !
    Thanks for your reply.

    kagnu Guest

Similar Threads

  1. error message: Microsoft JScript compilation error '800a03ec'
    By blacksmith77 in forum Macromedia Exchange Dreamweaver Extensions
    Replies: 0
    Last Post: November 15th, 02:47 PM
  2. ActivePerl error message? Router script. Please help.Newbie
    By wrreisen2@yahoo.com in forum PERL Modules
    Replies: 28
    Last Post: May 29th, 12:06 PM
  3. Newbie question re error message
    By Plato in forum MySQL
    Replies: 9
    Last Post: March 18th, 11:40 AM
  4. .NET WebServices Newbie Compilation Error! (imports adodb)
    By Adam Short in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 5
    Last Post: March 23rd, 05:37 PM
  5. Total newbie to this!
    By Duo Maxwell1 in forum Adobe Photoshop Elements
    Replies: 18
    Last Post: August 30th, 06:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139