Professional Web Applications Themes

Troubles in FMS can someone please help... - Macromedia Flash Flashcom

I'm hoping someone can help for I am about to give up. I am really surprised that macromedia doesn't offer more assistance. If I can't get the Developer edition to work, what makes macromedia think that I would have any interest in buying FMS? I was able to get FMS installed on linux with no problems and started the adminserver and server fms. I go into fms2_console.htm and I can ping the server. I add a third party application, restart the server but the application does not work. I check fms2_console.htm and noticed that I had a spike to 100% ...

  1. #1

    Default Troubles in FMS can someone please help...

    I'm hoping someone can help for I am about to give up. I am really surprised
    that macromedia doesn't offer more assistance. If I can't get the Developer
    edition to work, what makes macromedia think that I would have any interest in
    buying FMS?
    I was able to get FMS installed on linux with no problems and started the
    adminserver and server fms. I go into fms2_console.htm and I can ping the
    server. I add a third party application, restart the server but the application
    does not work. I check fms2_console.htm and noticed that I had a spike to 100%
    in memory usage and cpu. I go into vhost.xml and alter the <allow> line and add
    xx.com with "x's" being my domain. Restart the server again and the app
    still doesn't work. I go and add the "sample_videoconference" from macromedia.
    I can't get that to work either. Now I noticed in the logs the following:
    Sun 02:55:59 PM: Core (19233) connection to admin accepted.
    Sun 02:55:59 PM: Failed to create thread (TCAsyncIO::init).
    Sun 02:55:59 PM: Failed to create thread (TCServerConnector::startConnector).
    Sun 02:55:59 PM: Assert failed in /server/TCXMLConnector.cpp line 90
    Sun 02:55:59 PM: Server aborted.

    When I go and do ./fmsmgr list I get the following:

    Macromedia Flash Media Server running services:
    Processes for service "fms" in directory: /home/buicklan/opt/macromedia/fms
    PID TTY TIME CMD
    4834 pts/0 00:00:00 fmsmaster
    PID TTY TIME CMD
    23458 pts/0 00:00:00 fmsadmin

    What else is there that I can do to figure out what is wrong? Why does FMS
    have some kind of test feature?

    The operating system is - redhat-as3 / 20050805

    Applications Installed redhat-devel-as3 / 20050805


    Delerius1 Guest

  2. #2

    Default Re: Troubles in FMS can someone please help...

    Just so I understand...

    FMS works properly until you install another application, at which time FMS stops functioning? What is the other application that causes the problem?
    JayCharles Guest

  3. #3

    Default Re: Troubles in FMS can someone please help...

    Well when I had the <allow> tag to set to "all" I didn't see that error in the
    error log. So I am not sure if the error is coming from adding the domain to
    the <allow> tag or if the error is coming something else. The reason I changed
    the allow tag was because I thought I someone else was tapping in. I really
    cant see that the error is being caused by the macromedia app that I added. The
    third party apps that I have been trying to get to work are from here
    [url]http://www.tufat.com/s_flashchat_module_pack.htm[/url]
    So far I have not been able to get any apps to work including the sample from
    macromedia. Maybe someone can tell me, with the allow tag, is best to use the
    ip address, localhost, or .com in the tag? Macromedia says that leaving
    it blank will only allow the domain which the server is on to access it. I have
    tried that but I'm still not having any sucess in getting any of the apps to
    work.

    Delerius1 Guest

  4. #4

    Default Re: Troubles in FMS can someone please help...

    I don't know if this helps, or if you've given up by now, but in another forum
    I saw those same error messages you posted, and the resolution to it was
    upgrading to to a 2.6 kernel. Hope you got it working.

    ilista Guest

Similar Threads

  1. FMS troubles
    By selby14 in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 3
    Last Post: October 2nd, 07:50 PM
  2. MS-SQL troubles
    By webhead_1 in forum Coldfusion Database Access
    Replies: 2
    Last Post: July 15th, 03:01 PM
  3. FTP Troubles
    By David Bartosik - MS MVP in forum Web Design
    Replies: 4
    Last Post: June 13th, 07:41 PM
  4. css troubles
    By JRink webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 5
    Last Post: July 27th, 06:50 PM
  5. PDF and ASP Troubles
    By prom31 in forum ASP
    Replies: 0
    Last Post: July 2nd, 09:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139