Professional Web Applications Themes

Tutorial not working - Adobe Photoshop Elements

I have Elements 1.0.1 and Win XP. I cannot get Help or Tutorial to work. I am thinking about upgrading to Elements 2, but not sure if it is worth it after seeing all of these problems being discussed! Please help. Maybe I should just get an uprade to my old Photoshop program instead? Thanks...

  1. #1

    Default Tutorial not working

    I have Elements 1.0.1 and Win XP.
    I cannot get Help or Tutorial to work. I am thinking about upgrading to Elements 2, but not sure if it is worth it after seeing all of these problems being discussed!

    Please help. Maybe I should just get an uprade to my old Photoshop program instead?

    Thanks
    Kathy Constantinou2 Guest

  2. Moderated Post

    Default Re: Tutorial not working

    Removed by Administrator
    Dick Smith Guest
    Moderated Post

  3. #3

    Default Re: Tutorial not working

    And what browser are you using? If you're on AOL, you'll have to run a plain vanilla version of Internet Explorer and set it to be your default web browser. This won't, however, effect your AOL service; AOL requests creation of a non-standard browser for their system, so Elements doesn't recognize it properly.

    Edit: Keep in mind there are millions of people using both versions of PSE without trouble. This is a Help forum, so what you're reading is skewed toward those who are having problems. Most of the issues are the result of conflicts with other software, failing to turn off anti-virus apps during installation, and - the most common of all - not knowing some of the little tips and tricks. Lots of XP users are happily editing away and never come here because they don't need help. :)
    Beth Haney Guest

  4. #4

    Default Re: Tutorial not working

    Thanks Beth. Unfortunately, I'm not using AOL - I have Rogers Cable and Internet Explorer. Should I be changing something there?
    Kathy Constantinou2 Guest

  5. #5

    Default Re: Tutorial not working

    No AOL. Shoot; there goes one easy fix!

    Did you have an anti-virus software running when you installed? Are the folders for Help and Tutorials actually located in the application folder? If they're not, try an overinstall.
    Beth Haney Guest

  6. #6

    Default Re: Tutorial not working

    Kathy,

    Tutorials are part of the help system.
    Richard Coencas Guest

  7. #7

    Default Re: Tutorial not working

    Be sure that your HTML files are associated with your browser (MSIE).

    Bob
    BobHill Guest

Similar Threads

  1. #38816 [Opn]: PHP code that was working perfectly recently stopped working.
    By mtoohee at gmail dot com in forum PHP Programming
    Replies: 0
    Last Post: September 13th, 09:41 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: November 26th, 06:47 AM
  3. Data not working on Label but is working in Datagrid
    By KetanS in forum Macromedia Flex General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: June 11th, 03:56 AM
  4. Working TableStyle Not Working on a Second DataGrid
    By psibertrip in forum ASP.NET Data Grid Control
    Replies: 0
    Last Post: May 7th, 04:57 PM
  5. WZ2K Tutorial Update - Latest Dynamic Dreamweaver video tutorial
    By Psmeg in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 0
    Last Post: June 26th, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139