Professional Web Applications Themes

video no sound - Macromedia Flash Player

hey people i've tried reinstalling flash player 9 a couple times but when i try to play flash videos i can see the picture but there is no sound. please tell me what has to be done....

  1. #1

    Default video no sound

    hey people i've tried reinstalling flash player 9 a couple times but when i try to play flash videos i can see the picture but there is no sound. please tell me what has to be done.
    adobed out Guest

  2. #2

    Default Re: video no sound

    Install the K-Lite codec pack, free download, (search Google) Be sure to
    download the "full" version, and then run the "Codec Tweak Tool"

    Start > Programs > K-Lite Codec Pack > Configuration > Codec Tweak Tool

    Then check the box next to [Registry] Fix non-working system sound

    It should fix the problem (Did for several of us)Text:grin;

    OKCavenger Guest

  3. #3

    Default Re: video no sound

    same problem for me. But I use Mac OS X.

    This K-lite thingy is for Windows.

    Any other suggestions?
    DE255 Guest

  4. #4

    Default Re: video no sound

    for Mac OS X try this:
    [url]http://discussions.apple.com/message.jspa?messageID=3485371[/url]
    DE255 Guest

  5. #5

    Default Re: video no sound

    No workee for me. I've tried every single recommendation on this board, and Flash 9 doesn't work for me in any browser.

    Adobe s....... I wish that they hadn't bought Macromedia.
    Guilden_NL Guest

  6. #6

    Default Re: video no sound

    I have the same problem. I'm using Windows XP SP2 with all updates and IE7.
    Installed Flash Player 9 tons trying different things and still no sound on any
    movie and numerous websites. Any more suggestions?

    ePenguin Guest

  7. #7

    Default Re: video no sound

    There are a lot of solutions on
    [url]http://www.adobe.com/cfusion/webforums/forum/messageview.cfm?forumid=44&catid=18[/url]
    4&threadid=1175007&enterthread=y thread that have worked for people with
    different Flash audio problems.

    One solution that worked for a lot of people involved tweaking the registry,
    another solution involved sound card drivers, and yet another involved Global
    Flash settings. Maybe your solution is here too:


    [url]http://www.adobe.com/cfusion/webforums/forum/messageview.cfm?forumid=44&catid=18[/url]
    4&threadid=1175007&enterthread=y

    MikeBomb Guest

Similar Threads

  1. Sound only and no video
    By tbs1662 in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 0
    Last Post: April 27th, 04:49 PM
  2. No video just sound
    By dick the flash in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 0
    Last Post: November 22nd, 09:03 PM
  3. Video: Sound but no image
    By plevault13 in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 1
    Last Post: June 15th, 04:35 PM
  4. help please sound and video
    By rongscd webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 1
    Last Post: January 13th, 08:26 PM
  5. seperate video and sound
    By guru_meditation webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 2
    Last Post: July 11th, 01:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139