thanks to the IE update, some of us including myself are still trying to catch
up on this topic and the revisions required to make our sites work with flash
without the "clicko to activate".

I find the info out there for this issue with CFM sp...but I have an
issue: I used the dreamweaver 8 auto correction (adds the javascript + creates
the files) on my CFM pages and it worked fine until the part where the flash
embedding code was nested inside of a <CFIF> statement....and nothing appears.

any ideas? I am so-so with code, but not really a programmer so I really need
help from more advanced developers on this one. MANY MANY thanks to anyone who
knows the issue/solution for this one.

<CFIF Session.MID is 3>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent(
'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#
version=6,0,0,0','width','280','height','551','id' ,'palette','align','','src','p
alette','quality','high','bgcolor','#FFFFFF','name ','palette','pluginspage','htt
p://www.macromedia.com/go/getflashplayer','movie','palette' ); //end AC code
</script><noscript><OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
rsion=6,0,0,0"
WIDTH="280" HEIGHT="551" id="palette" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="palette.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM
NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="palette.swf" quality=high
bgcolor=#FFFFFF WIDTH="280" HEIGHT="551" NAME="palette" ALIGN=""
TYPE="application/x-shockwave-flash"
PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT></noscript>
</CFIF>