Professional Web Applications Themes

w3d file loading causing sound disruptions - Macromedia Director 3D

Hi, Well, it seems that when I jump from one w3d file to another, it causes my sound (a soundtrack playing) to falter. Once the new w3d file is loaded, it continues. For example, on frame 1, my first w3d file is loaded and the soundtrack commences. Then, when I jump to a new label which loads a brand new w3d file, the music stops until the w3d file is loaded. Is there anything I can do to stop this from happening? Thanks!...

  1. #1

    Default w3d file loading causing sound disruptions

    Hi,
    Well, it seems that when I jump from one w3d file to another, it causes my
    sound (a soundtrack playing) to falter. Once the new w3d file is loaded, it
    continues.
    For example, on frame 1, my first w3d file is loaded and the soundtrack
    commences.
    Then, when I jump to a new label which loads a brand new w3d file, the music
    stops until the w3d file is loaded.
    Is there anything I can do to stop this from happening?
    Thanks!

    dragonspoop Guest

  2. #2

    Default Re: w3d file loading causing sound disruptions

    how about preloading both cast members at the beginning of your movie?

    member("first scene").preload()
    member("secondscene").preload()

    - Ben

    duckets Guest

  3. #3

    Default Re: w3d file loading causing sound disruptions

    Hi Ben
    Yep, I did try that...not sure why it's interupting the sound. Is there a chance it's the amount of memory loading each .w3d takes? Any experience with loading multiple .w3d files?
    dragonspoop Guest

Similar Threads

  1. BUG Sound.length bug when loading a 11.025hz MP3 file!
    By Pi 3.1 in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 08:17 AM
  2. #39529 [NEW]: recode.so dynamic loading causing junk pointer
    By mediahack at gmail dot com in forum PHP Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 29th, 02:59 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: November 16th, 09:33 AM
  4. The Sound Object - causing an echo effect---help!
    By Irish_Duke webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 3
    Last Post: February 2nd, 09:29 PM
  5. Sound causing lag in Shockwave
    By blackmetalmouth webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 1
    Last Post: October 16th, 12:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139