Professional Web Applications Themes

Word 2001 will not start in OS 9.2 - Mac Applications & Software

Hi, On an iMac with 640 Mb memory and OS 9.2 we've installed MS Office 2001. It works almost perfect. All office apps can be started except Word. When starting Word straight after booting into OS 9.2 the splash screen pops up and plugins - or whatever it is - are loaded. I runs until it loads something like "Automated OLE bla. bla.". The Splash window disappears but Word does not show its happy face. Renewed attempts at starting Word just results in ... er ... nothing. No splash screen, no error message, no nothing. We've tried: - Uninstall and ...

  1. #1

    Default Word 2001 will not start in OS 9.2

    Hi,

    On an iMac with 640 Mb memory and OS 9.2 we've installed MS Office 2001. It
    works almost perfect. All office apps can be started except Word.

    When starting Word straight after booting into OS 9.2 the splash screen pops
    up and plugins - or whatever it is - are loaded. I runs until it loads
    something like "Automated OLE bla. bla.". The Splash window disappears but
    Word does not show its happy face. Renewed attempts at starting Word just
    results in ... er ... nothing. No splash screen, no error message, no
    nothing.

    We've tried:
    - Uninstall and reinstall from another CD
    - Installing Service Pack 1 from MS
    - Delete "MS OLE Automated" og a couple of other extensions in
    system/extensions ( I think it's called on an english Mac). They pop up by
    themselves again when Word is started.
    - Snoop around on the net and Usenet and grasp at even the faintest slightly
    likely solution.

    All in vain.

    I hope that one or more people can jump in with some ideas here. I excuse if
    my post displays Mac-illiteracy on my part. I'm really a Windows person, but
    after playing around with OSX I'm turning into a true convert.

    Martin


    Martin Guest

  2. #2

    Default Re: Word 2001 will not start in OS 9.2

    In article <3f4efe49$0$13269$news.tele.dk>,
    "Martin Nørgaard" <com> wrote:
     


    Read this:
    <http://www.mvps.org/word/FAQs/AppErrors/ProbsOpeningWord.htm>

    Also, try asking over on the
    <microsoft.public.mac.office.word>
    newsgroup.

    --
    to respond, change "spamless.invalid" with "optonline.net"
    please mail OT responses only
    Scott Guest

Similar Threads

  1. PDF/X1a:2001 no longer working...
    By prepress_vee@adobeforums.com in forum Adobe Acrobat Macintosh
    Replies: 2
    Last Post: May 10th, 01:04 PM
  2. I can't start the Word object
    By ghostnguyen in forum ASP.NET Security
    Replies: 5
    Last Post: April 27th, 05:29 AM
  3. Cannot send attachments using Entourage 2001 or OE 5.0.2
    By Mike Rosenberg in forum Mac Networking
    Replies: 6
    Last Post: September 15th, 05:29 PM
  4. Need AIX 4.3.3 9/2001 media
    By Rick Warner in forum AIX
    Replies: 4
    Last Post: September 8th, 09:39 AM
  5. how do i indent the start of a new paragraph on pasted test from word
    By hacoltov webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 2
    Last Post: July 27th, 01:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139