Professional Web Applications Themes

XP Client login to W2K domain problems - Windows Setup, Administration & Security

I have a W2K domain server and XP clients. I get an error message on some of the xp machines that there is no trust relationship with the server to add domain users to the machine. I can add a local user and acces the domain through window explorer. how can I fix this problem? ALso the event viewer o the server says that the GUID for the computer needs to be reset. How do I do this? Thanks, Susan Stephens...

  1. #1

    Default XP Client login to W2K domain problems

    I have a W2K domain server and XP clients. I get an error
    message on some of the xp machines that there is no trust
    relationship with the server to add domain users to the
    machine. I can add a local user and acces the domain
    through window explorer. how can I fix this problem?
    ALso the event viewer o the server says that the GUID for
    the computer needs to be reset. How do I do this?
    Thanks,
    Susan Stephens
    Susan Stephens Guest

  2. #2

    Default XP Client login to W2K domain problems

    Hi Susan,

    I encountered the same problem today, and found out that
    you have to check the computer in the active directory.
    There is a check-box to delegate trust. XP-clients default
    to unchecked. As well as wireless computers accessing the
    domain by the way.

    This is the way to do it:
    Click Start, Programs, Administrative Tools, Active
    Directory users and computers
    Select Domain, computers
    right click the computer with the trust-problem
    click properties
    Check the box "Trust computer for delegation"

    That should do the trick !

    Good luck,

    Erik Drees
    The Netherlands
    >-----Original Message-----
    >I have a W2K domain server and XP clients. I get an
    error
    >message on some of the xp machines that there is no trust
    >relationship with the server to add domain users to the
    >machine. I can add a local user and acces the domain
    >through window explorer. how can I fix this problem?
    >ALso the event viewer o the server says that the GUID for
    >the computer needs to be reset. How do I do this?
    >Thanks,
    >Susan Stephens
    >.
    >
    Erik Drees Guest

Similar Threads

  1. Login using Domain Login ID
    By Lee Bright in forum Dreamweaver AppDev
    Replies: 2
    Last Post: February 17th, 10:34 PM
  2. Cross Domain Auto Login
    By grimgroups@gmail.com in forum ASP.NET Security
    Replies: 1
    Last Post: January 3rd, 12:50 PM
  3. how to obtain the login id and domain in c#.asp
    By Steve in forum ASP.NET Security
    Replies: 1
    Last Post: August 13th, 03:49 AM
  4. Login issues (two pc domain)
    By IJJ in forum Windows Server
    Replies: 2
    Last Post: June 15th, 01:43 AM
  5. VERY Slow domain login - need help...
    By Ray B. in forum Windows Server
    Replies: 3
    Last Post: June 5th, 07:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139